HÄLSOCOACHING

Samtal om mål, möjligheter och vägen dit

Genom att lära dig grunderna för ett hälsosamt och balanserat liv, får du möjlighet att nå dina drömmar och kanske våga leva livet helt och fullt. När du kan se livet från den ljusa sidan blir det möjligt för dig att känna glädje och tacksamhet och inte lägga din uppmärksamhet på sådant som tar energi från dig. Då har du möjlighet att i stället lägga all din kraft på att njuta av livets alla gåvor! Att förstå allt det fina med livet och verkligen ta vara på det, kommer av att faktiskt inse att vi redan har det fantastiskt, vi har bara inte insett, förstått eller tagit till oss det. Det är viktigt att skaffa dig kunskap, men också att ta dig tid att ta dig själv på allvar. Vi är vanemänniskor och faller lätt in i gamla vanor, så kom ihåg att förändring får ta tid.

Jag har många års erfarenhet och utbildning i hälsa på alla plan, och även egna erfarenheter av stress, trötthet och vägen tillbaka. Jag vågar leva fullt ut nu!

Vi inriktar oss på:

-Hur man hittar livsinspiration
-Mindfullness och meditation.
-Näringsrik Kost och balanserad hälsa
-God fysik och induviduell träning
-Sömn och välplanerad fritid
-Vila, arbete
-Mål, drömmar
-Livsstil och inställningen till livet

Kostnad: 550:-/1 timme eller 850:-/2 timmar för individuella samtal.( medlemmar 450:-/ Tim el 600:-/2 Tim)

4500:-/ timme och 10.000/halvdag för grupper.

Jag vet att vi alla är värda att få ut av livet det vi önskar och jag vet att vi alla har vad vi behöver för att nå dit.

Boka en tid på tel. Marie Karterud 0704-284182 eller via marie@yogastudiom.se

VARMT VÄLKOMMEN!