MASSAGE

Massage är underbart!

Massage kan med fördel ges som förebyggande friskvård för både kropp och själ. All massage innebär beröring av huden, som är kroppens största sinnesorgan. Impulserna från de stimulerade receptorerna i huden påverkar bindväv, leder, muskler och inre organ. Kroppen producerar sitt eget naturliga hormon för välbefinnande, oxytoxin, och du mår som en prinsessa!

Massage har många välgörande effekter på kroppen: det ger lägre hjärtfrekvens, blodtrycket sjunker och halterna av stresshormoner minskar. Toleransen för smärta ökar, musklerna slappnar av och blodet leds till mag-tarm kanalen, vilket gör att näringsupptaget ökar.

Effekterna blir att kroppen går in i ett tillstånd av återhämtning – motsatsen till en stressreaktion – och vi blir lugna, avslappnade och orädda. Forskning utförd av Touch Research Institute i USA visar att massage kan inverka positivt på oro, smärta, självbild, kontakt- och interaktionsförmåga.

Priser för massage:
Helkropp 75 min 550:- medlem. (ej medlem 650:-)
Halvkropp 45 min 350:- medlen( ej medlem 425:-)

Rygg och nack massage 30 min 250:- medlem. ( ej medlem 300:-)

Till massagen används fina vegetabiliska massageoljor med eller utan arom, alltefter val. Värmande och cirkulationshöjande kräm används på stela muskler.

Välj själv om du vill ha en avstressande massage eller en mera djupgående muskelmassage. Speciella avtal kan göras med skolor och företag. För förfrågan, kontakta Yogastudio M.

All massage bokas med Mi på 0704-284182 eller via marie@yogastudiom.se

Välkommen! Mi