SCHEMA & PRISER

Nu kommer en härlig Höst-termin med Hälso-Yoga med inspiration till en härligt stark livsstil.

12 Torsdagar 19/9-12/12 i Helsingborg på Helsingborg wellness. Full bokat!❤️

17.00 Mediyoga och 18.30 Dynamiskyoga. Hjärtligt välkomna. ( ej 31/10) ta med egen yogamatta och filt till avslappningen. Ni kan köpa eller låna. Säg bara till. Kom gärna i god tid för att varva ner.

Bassholmaskola Fredagar och söndagar 20/9-15/12( ej v 44)

12 fredagar 9.00-10.30 Miyoga          ( skön mix Medi/dynamisk yoga)

12 Söndagar:

17.00 Mediyoga

18.00 Dynamiskyoga.

Dynamisk yoga tränar kropp och själ i modiga rörelser med skön närvaro. Nya pass var vecka och mycket känner ni igen efterhand.

Mediyoga ger oss avspänning och påfyllnad av hälsa och livskraft med långa läkande djupa andetag. Alla pass avslutas med meditation och ibland mantrasång.

Anmäl dig först och hör efter att det finns plats och betala sedan på swish 1232383958 eller Bg 5875-8624 .

Kom i god tid, ta en kopp Tea och njut av goda raw snacks..

Varmt välkomna in i hjärtlig värme.

Tallgården i Örkelljunga öppnar upp för yoga till hösten för personalföreningen. 10 Onsdagar 16.30-17.30 med start 25/9-4/12! Skön Mediyoga med mjukarörelser och långa djupa andetag för att låta kropp och själ slappna av och få ny energi. Mediyoga rehabiliterar och förebygger.

10 ggr/ 1000:- anmälan till Mi . Marie@yogastudiom.se Betalas med swish 1232383958.

Vill ni träna online så får ni ett lösenord att logga in med för 100:-/månad. Det går att välja mellan filmer på mediyoga och dynamisk yoga. Ca 25-35 min pass. Maila mig, marie@yogastudiom.se eller ring 07042814182.

Höstterminen 2018 var energigivande för oss alla Ni var nya och tidigare yogavänner, Vi yogade i skön Mediyoga och Dynamisk yoga i unikt fin sal på Bassholma skola. Vi hade härlig dans när vi var tillräkligt många som var sugna👣på danskvällar för att släppa loss och virvla runt i salen fritt från ditt hjärta. Det var öppet i kafét med härliga drinkar och hälsostärkande goda bollar, Tea, kombucha, Chaga med inspiration till en frisk höst o vinter med möjlighet till personlig transformation. Sva marga, våga leva din sanning. Gå din egen Sanna väg. Det är en glädje att göra det man tycker om och tycka om det man gör. Det är en livskonst och det är väl värt att lyssna till kropp och själ. Hjärtats röst och intelligens har underskattas. Världen har stort behov av modiga hjärtliga medmänniskor. Mindfulness är ett sätt, meditation och att umgås på studio M ger dig mod att prova dina vingar och ha tillit till hela livet. marie@yogastudiom.se

Alla yogapass innehåller mindfulness, andningsövningar, meditation och avslappning. Boka din plats, så jag vet att du kommer.

Bg 5875-8624 Swish 1232383958 , Betala innan terminstart så du har din plats bokad

Tidigare aktiviteter☺️☀️

🙏🏼läs om de olika yogaformerna under fliken Yoga. Varmt välkommen att prova dig fram på de olika passen och se vad som passar dig. Namaste.

Återhämtning 

Barn yoga lär oss att leka o leva med tillit till livet

Online✨☀️☺️Ni tränar Dynamiskt yoga, Mediyoga och får prova ansiktsyoga. Ni kan träna så ofta ni vill och kan bjuda med familjen på yoga. Alla vinner på att träna online yoga.

Ni anmäler er hos mig på marie@yogastudiom.se eller tele 0704 284182. Ni får ett lösenord. Det kostar er 150:-. nykomlingar får en Mi sten och påminnelsearmband. Alla får inspirerande månadsbrev av mig så ni vet att jag vet att vi ses online😉

Företag och skolor el andra grupper kan också få en kod och träna mot en kostnad på 500:-/ månad.

Jag skickar er ett månadsmail och ser hur det går för er, och kommer med tips om yogan och en hälsosam livsstil. Ni ser alla filmer på Www.yogastudiom.se  Gå in under Onlineyoga, klicka på endera Mediyoga eller Dynamisk yoga. Se introduktions filmerna först. Lycka till. Hjärtligt välkomna. Nu tränar vi på linan 🙏🏼☺️☀️

2017. Meditationskvällar i stugan hos Mi framför brasan på tisdagar i april 18.00-19.00 Pris 50:- Kafé Nytt liv håller öppet med rawfood snacks och fika till kl 20.00. Pris 50:- Ni kan ta med stickor och garn så handarbetar vi och är kreativa tillsammans om ni vill.

 

2018.

Hälsoresa i Skåne  v 36, 5-9/9 💚🌷💪läs mer under hälsoresor. Varmt välkomna till Röstånga💚🌷☀️

Här var en härlig  Hälsofestival 5-6/8 -17  yoga, rawfood, meditation, massage, föreläsningar om hälsa och livsfilosofi. Allt för hälsan och fredliga relationer. Det blir en ny hälsofestivalen fred-sönda 3-5/8-18! ☀️☀️☀️☀️Håll datumen i minnet. Varmt välkomna åter alla kära yogis.

(Lördag 12.00-20.00 Vi får prova djupavslappning och kroppsmedvetenhet/ självläkande övningar. Ni får föreläsningar om hälsa till kropp och själ, mindfulness, hypnos, näring och träning och introduktion till TM, transcendental meditation av väldigt erfaren och meriterad lärare. Vi fikar rawfood bollar och smaskiga smoothies mitt på dagen. Ni får träna skön Hatha yoga och lyssna och vibrera till underbar gongbad, trumspel. Massage, zonterapi och andra behandlingar finns att boka under helgen. Lördagskvällen avslutas med live musik vid elden och den godaste Rawfood middag ni kan tänka er. Vi avrundar i tid innan knotten vaknar. Övernatta gärna i tält eller på loftet i ladan. Ta med er sovsäck, madrass och vattenflaska, dunk med vatten till er själva. Annars töms vår brunn snabbt.Hela söndagen 10.00-18.00 är fylld med yoga så mycket ni orkar. Dynamisk morgon yoga  Medicinsk yoga och introduktion till spännande  ansikts yoga, Hatha yoga med gongbad. Det blir ännu en smaskig, smakrik och färgglad rawfood lunch och fika. Mera föreläsningar för ett liv med livskvalité.)

Anmäl er direkt till Marie@yogastudiom.seNi kan gå in på Facebook och gilla Yogastudio M för att få mycket och lätt information där om all träning och händelser Här😉🐝